Inleiding

Zondag 6 augustus 2017 vindt in Groningen de 5e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt georganiseerd door Le Champion en SEG. Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen.


Er zijn 3 afstanden: 65 km, 110 km en 165 km. Bauke fietst zelf ook mee. Hij zal de 110 km fietsen, met enkele van zijn profcollega’s. De Bauke Mollema Tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber.  Alle afstanden vertrekken en eindigen op de Grote Markt in Groningen en voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald. Deze sfeervolle start- en finishlocatie is de ideale plek om na afloop lekker na te zitten met jouw fietsvrienden! 

De tocht gaat langs prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park Lauwersmeer, pittoreske wierdedorpen zoals Ezinge en heeft als start- en finishlocatie de Grote Markt Groningen. Bekijk de routes.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief