Sponsors stellen zich voor

 

Isostar
Isostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoelingLOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITION om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl

isostar

 


Fietsenmakers aan huis 

Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje. 06-44 47 09 31

Voor meer informatie: www.fietsenmakersaanhuis.nl


Spotler  
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com

 

Believe in Bikes
Trek is ontstaan door de overtuiging van een man die dacht dat hij een nieuw soort bedrijf kon opbouwen. In een schuur in het zuiden van Wisconsin bracht Dick Burke ons de eenvoudige principes bij die ons nu nog de weg wijzen: Bouw dingen die duurzaam zijn – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat als nalatenschap een positieve verandering achter.
Een fiets is een buitengewone ambassadeur voor veranderingen.
Dit eenvoudige vervoermiddel kan een oplossing zijn voor veel complexe problemen in de wereld. De fiets is in staat om de strijd aan te gaan met klimaatverandering, geeft een gevoel van welbehagen en brengt blijdschap over de hele wereld. Dat is wat wij doen als bedrijf.
De missie is lang, maar de manier waarop we hem vervullen is eenvoudig: deel vreugde, bouw bedachtzaam aan dingen, behandel mensen als familie en inspireer anderen om mee te doen in de zoektocht naar een betere wereld via fietsen.

Voor meer informatie: trekbikes.com/nl

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief