Sponsors stellen zich voor

Fiets
Het race & MTB magazine Fiets is ruim 30 jaar dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Het blad Fiets verschijnt maandelijks en informeert over hoe je het meeste uit je hobby kunt halen. Met inlogo-fiets elke editie aandacht voor materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden.

Word nu abonnee en profiteer van grote kortingen! Klik hier en maak een keuze uit verschillende abonnementen op Fiets!


Isostar
Isostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoelingLOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITION om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl

isostarGroningen maakt zich sterk voor de fietserLog_FTW
De gemeente en de provincie Groningen hebben een lange traditie van goed en helder fietsbeleid. Ruimte voor de fiets staat in Groningen hoog op de agenda. Dat willen we graag zo houden.

De Fietstelweek, het landelijke fietsonderzoek, kan ons helpen het fietsen in stad en provincie nog beter en leuker te maken. De Fietstelweek is van 19 t/m 25 september. We hopen dat zoveel mogelijk Groningers meedoen. De unieke gegevens die dit onderzoek oplevert geeft ons inzicht hoe wij alle fietsers het beste kunnen ondersteunen. De Fietstel-app meet hoe fietsers rijden, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zijn. Doe jij ook mee? Download de Fietstel-app en tel mee!


Spotler  
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com

 

 

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief