Bereikbaarheid

De start- en finishlocatie is op de Vismarkt in hartje Groningen!

De adresgegevens van deze prachtige start- en finishlocatie zijn:
De Vismarkt, 9711 JB in Groningen

Fiets
Wanneer je uit Groningen of de nabije omgeving komt, kom je natuurlijk op de fiets naar het evenement. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is open tot 17.45 uur.

Auto
Kom jij met de auto? Dan zijn er verschillende locaties waar je kunt parkeren!

P&R Kardinge (Kardingerplein 1, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Kardinge is het slechts 15 minuten (3,8km) fietsen naar de start -en finish op de Vismarkt. Vanaf de P&R Kardinge wordt de route naar de start/finish uitgepijld door Le Champion.

P&R Reitdiep (Friesestraatweg, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Hoogkerk is het slechts 17 minuten (5km) fietsen naar de start -en finish op de Vismarkt.

P&R Hoogkerk (Groningerweg, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Hoogkerk is het slechts 18 minuten (5km) fietsen naar de start -en finish op de Vismarkt.

P&R Haren/A28 (Emmalaan, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Haren/28 is het 25 minuten (7km) fietsen naar de start -en finish op de Vismarkt.

P&R Zernike (De Mudden, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Zernike is het slechts 15 minuten (4,5km) fietsen naar de start -en finish op de Vismarkt.

Q-Park Ossenmarkt (Spilsluizen 25, Groningen)
Vanaf Q-Park Ossenmarkt is het slechts 5 minuten lopen naar de start en finish op de Vismarkt. Let op! De doorrijhoogte is 2 meter.

Q-Park Oosterpoort (Trompsingel 23, Groningen)
Vanaf Q-Park Oosterpoort is het slechts 10 minuten lopen naar de start- en finish op de Vismarkt. Let op! De doorrijhoogte is 1,90 meter.

Goed voorbereid op pad
In het weekend is er regelmatig werk aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie. Onderweg kijk je op de planner op m.ns.nl of de Reisplanner Xtra. Fietsen mogen alleen geplaatst worden in het speciale fietsgedeelte van de trein. Houd rekening met drukte in de trein.

Geldig vervoerbewijs
Vergeet verder niet om je OV-chipkaart mee te nemen met voldoende saldo of koop van tevoren je ticket in bijvoorbeeld de e-ticket shop. Let op: een dagkaart voor jouw fiets kost € 6,-. Je koopt deze dagkaart alleen bij de kaartautomaat op het NS-station.

 

 

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief