Bereikbaarheid

De Bauke Mollema Tocht is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en met de fiets.

Openbaar vervoer

Groningen is prima bereikbaar per trein. De start- en finishlocatie is op de Grote Markt in hartje Groningen! De adresgegevens van deze prachtige start- en finishlocatie zijn: De Grote Markt, 9712 HP in Groningen.

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:

Fietsenstalling

Wanneer je uit Groningen of de nabije omgeving komt, kom je natuurlijk op de fiets naar het evenement. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is open tot 17.45 uur.

Parkeren

Kom jij met de auto? Dan zijn er verschillende locaties waar je kunt parkeren!

Q-Park Ossenmarkt (Spilsluizen 25, Groningen)
Je kunt via deze link gemakkelijk een parkeerplek reserveren. Vanaf Q-Park Ossenmarkt is het slechts 3 minuten fietsen naar de start en finish op de Grote Markt. Let op! De doorrijhoogte is 2 meter.

Q-Park Oosterpoort (Trompsingel 23, Groningen)
Vanaf Q-Park Oosterpoort is het slechts 3 minuten fietsen naar de start- en finish op de Grote Markt. Let op! De doorrijhoogte is 1,90 meter.

P&R Kardinge (Kardingerplein 1, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Kardinge is het slechts 17 minuten (4,8km) fietsen naar de start -en finish op de Grote Markt. Vanaf de P&R Kardinge wordt de route naar de start/finish uitgepijld door Le Champion.

P&R Zernike (De Mudden, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Zernike is het slechts 19 minuten (5,2km) fietsen naar de start -en finish op de Grote Markt.

P&R Hoogkerk (Groningerweg, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Hoogkerk is het slechts 22 minuten (6,2km) fietsen naar de start -en finish op de Grote Markt.

P&R Haren/A28 (Emmalaan, Groningen)
Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf P&R Haren is het 31 minuten (8,8km) fietsen naar de start -en finish op de Grote Markt.