Business arrangement

Zondag 25 augustus vindt in hartje Groningen vanaf de Vismarkt voor de 7e keer de Bauke Mollema Tocht plaats. Onder aanvoering van een van Nederlands beste profwielrenners maken ruim 2.000 deelnemers kennis met het prachtige gebied in en rond Groningen waar Bauke zijn eerste meters zetten op weg naar zijn succesvolle carrière. Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen.

Er zijn 4 afstanden: 65 km, 85 km, 125 km en 200 km en Bauke fietst zelf ook mee. De Bauke Mollema Tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald. Deze sfeervolle start- en finishlocatie is de ideale plek om na afloop lekker na te zitten met jouw fietsvrienden en collega’s! Speciaal voor bedrijven is er een Business Arrangement beschikbaar met de volgende aantrekkelijke opties!

Huur een VIP unit

Wanneer je jouw groep, teamleden of collega’s op speciale wijze wilt ontvangen bij de Bauke Mollema Tocht, dan kan dat door een exclusieve tent te huren op de Vismarkt in Groningen. Op de Vismarkt zal de start en finish plaatsvinden. Je huurt een unit op een unieke locatie. Er is maar beperkt ruimte beschikbaar op de Vismarkt in Groningen, het aantal tenten is dan ook gelimiteerd. Kijk hier voor meer informatie.

Groepsinschrijving

Speciaal voor bedrijven is er een groepsinschrijving bij de Bauke Mollema Tocht. Je kan zo in 1 keer minimaal 5 deelnemers inschrijven. Zo hoeven niet al jouw teamleden zich afzonderlijk aan te melden en kun je in 1x afrekenen. Klik hier om naar de groepsinschrijving te gaan.

Meet & Greet Arrangement met Bauke Mollema

Op de zaterdagavond voorafgaand aan de Bauke Mollema Tocht kan een select gezelschap genodigden Bauke zijn kleren van lijf vragen bij een exclusieve Meet & Greet. In een College Tour achtige opzet ontvangen we je met een borrel en hapje, waarna je Bauke al je vragen kan stellen waarop je altijd al eens antwoord had willen hebben.

Het Meet & Greet Arrangement bestaat uit een VIP Unit, Groepsinschrijving en de bovenstaande Meet & Greet. Prijzen op aanvraag.