• Inschrijven

Inschrijven

 

 

Fiets ook samen met Bauke Mollema deze klassieker! De Bauke Mollema Tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Er zijn 4 afstanden 200, 125, 85 en 65 km. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen en voeren door het schitterende landschap van Groningen. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald. Onderweg zijn er verzorgingsposten evenals twee tussensprints.

  • De gelegenheid om met Bauke Mollema te fietsen
  • Fietsen door het prachtige Groningen
  • Voel je fit én energieker door lekker te fietsen
  • 65, 85, 125 of 200 km
  • Geschikt voor elk niveau

De online inschrijving voor de Bauke Mollema Tocht is gesloten. Op de dag zelf kun je nog wel gebruik maken van de na-inschrijving. 

200 km 25 augustus
Inschrijven
125 km 25 augustus
Inschrijven
85 km 25 augustus
Inschrijven
65 km 25 augustus
Inschrijven

Een prachtige Bauke Mollema Tocht

Verzeker jezelf van een startbewijs en beleef een overgetelijke ervaring! Kies in de inschrijfmodule de afstand die jij wilt fietsen en vul in voor de hoeveelste keer je meedoet aan de Bauke Mollema Tocht. Nadat je alles hebt ingevuld, kun je jouw inschrijving voldoen door middel van verschillende betaalwijze. Daarna kan jouw voorbereiding voor de Bauke Mollema Tocht beginnen! Ben jij alvast benieuwd naar de starttijden? Voor de 200, 125, 85 en 65 km gelden verschillende starttijden afhankelijk van jouw inschrijving. Kijk hier voor de indeling van de starttijden.