Extra’s bij inschrijven

Volop genieten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de Bauke Mollema Tocht.

Inbegrepen bij jouw inschrijving

Wij zorgen er voor dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw startbewijs krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want bij fietsen hoort ook een goede voeding! Wat dacht je van het verhogen van je energiepijl onderweg? Er zijn diverse stempelposten waar jij kunt eten en drinken. En uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde medaille.

Bij jouw inschrijving is inbegrepen:

  • Voor de start
    Startbewijs en routebeschrijving (ook GPS). Daarnaast ontvang je de actuele informatie per mail (alleen voorinschrijving).
  • Onderweg
    Uitgebreide verzorging bij verzorgingsposten, medische voorzieningen, gratis actiefoto en -video en een volledig uitgepijlde routes
  • Na de finish
    Een medaille als aandenken aan de tocht. 

Extra opties

Wil je jouw Bauke Mollema Tocht helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties!

Dagverzekering NTFU
Ben je geen lid van de NTFU en wil je toch dat jouw fiets goed verzekerd is tegen schade? Dan kun je tijdens de inschrijving een dagverzekering afsluiten! Voor slechts € 4,50 is jouw fiets tijdens de Bauke Mollema Tocht verzekerd tot een schadebedrag van € 750,-.

Kijk hier voor meer informatie.

Medaille inleg
Na afloop van de Bauke Mollema Tocht ontvang je een fraaie medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak fietst of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en afstand.

Bestel deze unieke extra service direct bij je inschrijving, en je ontvangt snel na de Bauke Mollema Tocht jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier.

Lid worden Le Champion
Ben jij een échte fietsfan en wil jij de mooiste fietstochten ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 10x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid met korting starten bij de Bauke Mollema Tocht bij de 200, 165, 110 en 65 km. Lid ben je al voor € 32,- per jaar. Word nu lid van Le Champion.

Vrijwillige bijdrage aan Fiets voor een Huis
Tijdens de inschrijving is het mogelijk om een vrijwillige bijdrage te leveren aan het goede doel. Fiets voor een Huis is het goede doel van de Bauke Mollema Tocht. Bauke is ambassadeur van dit evenement. Wat houdt dit in vraag je je wellicht af?
Fiets voor een Huis
Heb jij ooit iemand een huis kunnen geven? Nee? Door mee te doen aan Fiets voor een Huis ben je wel in staat dit te doen! Klik hier voor meer informatie.