Medaille inleg

Na afloop van de Bauke Mollema Tocht ontvang je een medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak fietst of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering.

Het ontwerp van de nieuwe medaille is fraai! De medaille is geïnspireerd op de fantastische etappezege van Bauke Mollema vorig jaar tijdens de Tour de France en zijn liefde voor Groningen.

Wil je deze medaille ook in je bezit hebben? Doe dan mee aan de Bauke Mollema Tocht. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en afstand.

Bestel deze unieke extra service direct bij je inschrijving, en je ontvangt snel na de Bauke Mollema Tocht jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief