Vrijwilligers

Om te zorgen dat de 7e editie van de Bauke Mollema Tocht wederom een groot succes wordt is Le Champion op zoek naar aan aantal vrijwilligers! Het gaat om werkzaamheden op zaterdag 24 en zondag 25 augustus in Groningen. De deelnemers aan de Bauke Mollema Tocht kunnen kiezen uit 4 afstanden; 65, 110, 165 en 200 km door Groningen en een stukje Friesland.

Om het evenement goed te laten verlopen, zijn er veel vrijwilligers nodig. Van het uitdelen van stuurbordjes en bidons, het bemannen van een verzorgingspost tot aan het uitpijlen van de routes. Als vrijwilliger zorg je voor een optimale beleving voor de deelnemende fietsers. De start en finish van het evenement is op de Grote Markt in Groningen!

Help jouw vereniging
Ben je lid van een sportvereniging? Trommel dan al je sportvrienden op en spek jullie clubkas. Wanneer er 10 of meer vrijwilligers vanuit jouw vereniging meehelpen in het Bauke Mollema Team, dan wordt daarvoor een vergoeding rechtstreeks in de clubkas van jouw vereniging gestort. Je steunt dus ook je eigen vereniging!

Aanmelden
Iedere vrijwilliger krijgt tijdens het evenement een lunchpakket en een mooie herinnering. Ook is een gezamenlijke taak met een collega, vriend of vriendin mogelijk. Vind je het leuk om te helpen, meld je dan aan via onderstaande button. In ons inroosteringssysteem kun je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Wil jij als vrijwilliger helpen?
Ja, ik wil graag helpen!

Ben jij al vrijwilliger? Meld je dan hier direct aan voor een dienst.