• Nieuws
  • Online na-inschrijving geopend!

Online na-inschrijving geopend!

De voorinschrijving voor de Bauke Mollema Tocht is gesloten. Wegens de grote belangstelling hebben we nu de online na-inschrijving geopend. Deelnemers kunnen zich nog online aanmelden tot en met donderdag 3 augustus. Daarna is het alleen nog mogelijk om ter plekke in te schrijven op zondag 6 augustus.

Wil jij ook fietsen met Bauke Mollema? Maak dan gebruik van de online na-inschrijving. Het voordeel is dat je op zondag 6 augustus direct je startbenodigdheden kunt afhalen en kunt starten. Deelnemers die zich deze week inschrijven betalen het verhoogde na-inschrijvingstarief en ontvangen een stuurbordje zonder naam. Inschrijven is mogelijk via deze pagina.  Mocht je op het laatste moment alsnog mee willen rijden, dan kun je ook op de dag zelf inschrijven. Houd wel rekening met extra wachttijd.

De start en finish van de Bauke Mollema Tocht is in hartje Groningen, op de Grote Markt. Je kunt kiezen voor prachtige routes in drie verschillende afstanden van 65 km, 110 km of 165 km. Bauke Mollema zal zelf alle startschoten lossen en fietst daarna zelf de route van 110 km.