• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Believe in Bikes

Trek is ontstaan door de overtuiging van een man die dacht dat hij een nieuw soort bedrijf kon opbouwen. In een schuur in het zuiden van Wisconsin bracht Dick Burke ons de eenvoudige principes bij die ons nu nog de weg wijzen: Bouw dingen die duurzaam zijn – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat als nalatenschap een positieve verandering achter. Een fiets is een buitengewone ambassadeur voor veranderingen.
Dit eenvoudige vervoermiddel kan een oplossing zijn voor veel complexe problemen in de wereld. De fiets is in staat om de strijd aan te gaan met klimaatverandering, geeft een gevoel van welbehagen en brengt blijdschap over de hele wereld. Dat is wat wij doen als bedrijf. De missie is lang, maar de manier waarop we hem vervullen is eenvoudig: deel vreugde, bouw bedachtzaam aan dingen, behandel mensen als familie en inspireer anderen om mee te doen in de zoektocht naar een betere wereld via fietsen.

Voor meer informatie: trekbikes.com/nl


AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in de Benelux. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet precies welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. Met regelmaat organiseert AA Drink daarom feedbacksessies met toplopers om de AA Drink sportdranken te optimaliseren en het assortiment verder te ontwikkelen.

Als official sponsor en supplier van de Groet uit Schoorl run, ondersteunt AA Drink alle deelnemers van alle afstanden (10 km, 20,1 km, 30 km) met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel onderweg als bij de finish. Zo laten wij iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.


Wielrenblad

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden.We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Columns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Kijk voor meer informatie op: www.wielrenblad.nl.


Bicycling

Wij zijn, net als jij, gek op fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. Mooie spullen, bijzondere tochten en fijne fietsen. We schrijven en vertellen over de mooiste hobby ter wereld. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. We brengen eigenzinnige verhalen, exclusieve reportages en testen heel veel spullen en misschien niet op de manier zoals je gewend bent. Online zijn we altijd en voor op jouw salontafel, bank of eettafel zijn we er vier keer per jaar.

Voor meer informatie: www.bicycling.nl.

 


Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden is een dagblad dat verschijnt in de provincies Groningen en Drenthe. De hoofdredactie van de krant zetelt in de stad Groningen. Voor meer informatie: www.dvhn.nl.


Fietsenmakers aan huis 

Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje: 06-44 47 09 31.

Voor meer informatie: www.fietsenmakersaanhuis.nl